mobile menü logo

En tatlı kahvaltılar için,

Kahvaltı Atölyesi ile

Mutluluğa uyanın

Lezzetli Başlangıçlar,
Sağlıklı Kahvaltılar!

Parmesan peyniri %100 doğal kendi suyundan mayalanarak yapılmaktadır. 16 litre sütten sadece 1 kg Parmesan elde edilir ve üretimde kullanılan sütün en üst kalitede olması gerekir. İtalya'nın Parma şehrinden tüm dünyaya yayılan bu peynir türü tadının yanında proteinin yapı taşları olan 21 aminoasitin 18 tanesini bünyesinde barındırmaktadır. Kahvaltılardan çok yemekler için daha çok tercih edilen bu peynir özellikle, salata, ekmek, et yemekleri ve makarnalarda sıkça kullanılmaktadır. Diğer yandan krema ile sağladığı mükemmel uyum ve tat sebebiyle bir çok kremalı sosun malzemeleri içinde ilk sırayı alır.